LPG / Propan

LPG / Propan
gassflaskestrVi er Lofotens eneste godkjente fylleanlegg for propanflasker og autogass!

Gjennom vår forhandleravtale med LPG-Norge A/S kan vi tilby rimelig propangass på flasker og autogass til halve bensinprisen! 

Halvering av drivstoffprisen samt en reduksjon av forurensning til nærmiljøet med 80-90% – er en drivstoffrevolusjon!   LPG-Norge AS har mer en 40 forhandlere med kombinasjonsanlegg for flaskefylling og bilfylling over hele landet. Gass har lavere utslipp enn annet fossilt brennstoff (som bensin, diesel og fyringsolje) og ressursene/reservene er uenderlig mye større.

Vår nye gass-stasjon gjør at du kan ta denne fantastiske ressursen i bruk nå – til en meget gunstig pris og med miljøgevinst! Flaskegass er yppelig til rask og fleksibel oppvarming av bolig, og de fleste bensinbiler kan bygges om til også å bruke gass.  

Vi levere stål-, kompositt- og aluminiumsflasker i størrelser fra 2 – 33 kgs, propanovner/peiser, terrassevarmere og et stort utvalg av propanprodukter for industri, hjem og fritid. Her finner dere link til LPG-Norge eller ved og klikke på banneren her –lpg_miljo

 

Gasslanger/rekvisita

I vår butikk har vi et godt utvalg av terassevarmere og gassovner utstilt, i tillegg har vi nødvendig utstyr som slanger og ventiler  

Siste nytt fra facebook

Nyhet på tur nordover kanskje til deg? Ønsker alle våre kunder et riktig Godt nytt år, og presenterer årets ...
Desemberkonkurransen vår er avsluttet og for et engasjement det ble! Av alle som har kommentert har vi nå trukket ...
Vi vil med dette ønske alle en fredfull julehøytid og et riktig godt nyttår :-) Fredag 22 des. stenger ...
Kjenner du noen som elsker camping? Julegaver til den campingglade finner du på nettsiden vår og i vår ...