Historikk

Da Statoil Norge A/S etter nærmere 70 års drift av Osan Tankanlegg med egne ansatte besluttet å leie inn eksterne operatører til å drifte anlegget, fikk Knuth E. Paulsen, som da var driftsleder ved anlegget, tilbud om å drive anlegget videre i egen regi.

Med dette som formål ble K. Paulsen & Sønner A/S, etter nærmere forhandlinger, stiftet 1. juli 1995 av Knuth E. Paulsen og hans sønner Knut-Arne og John-Cato som begge på dette tidspunktet jobbet i Oslo.

De første 6 mnd. besto K. Paulsen & Sønner A/S kun av Knuth og hans to sønner der drift av tankanlegget var eneste arbeidsområde. Fra nyttår -96 ble arbeidsområdet utvidet til også å gjelde Statoils tankbiler i varmemarkedet i Vågan, og etter hvert hele Lofoten. To nye medarbeidere ble ansatt.

Etter hvert har selskapets arbeidsområder vokst til i dag å innbefatte egne automatanlegg for drivstoff på en rekke plasser, eget dekkverksted i samarbeid med Vianor-kjeden, Lofotens eneste godkjente LPG-anlegg for autogass og flaskefylling, butikk for gass- og caravanrekvisita og fra høsten -08 egen avdeling for salg/service av Dethleffs campingvogner og bobiler. I forbindelse med satstingen på caravan og bobil har vi investert i egen utstillingshall som sto ferdig i mai -09. Høsten 2016 ble vi også forhandler av merkene Bürstner og Hymer.

Knuth E. har nå gått over i pensjonistenes rekker, men er fremdeles aktiv eier i firmaet. 

Vi satser videre med samme verdigrunnlag som har fulgt oss siden starten:

Kvalitet • Pålitelighet • Service

Siste nytt fra facebook

Nyhet på tur nordover kanskje til deg? Ønsker alle våre kunder et riktig Godt nytt år, og presenterer årets ...
Desemberkonkurransen vår er avsluttet og for et engasjement det ble! Av alle som har kommentert har vi nå trukket ...
Vi vil med dette ønske alle en fredfull julehøytid og et riktig godt nyttår :-) Fredag 22 des. stenger ...
Kjenner du noen som elsker camping? Julegaver til den campingglade finner du på nettsiden vår og i vår ...