Historikk

Da Statoil Norge A/S etter nærmere 70 års drift av Osan Tankanlegg med egne ansatte besluttet å leie inn eksterne operatører til å drifte anlegget, fikk Knuth E. Paulsen, som da var driftsleder ved anlegget, tilbud om å drive anlegget videre i egen regi.

Med dette som formål ble K. Paulsen & Sønner A/S, etter nærmere forhandlinger, stiftet 1. juli 1995 av Knuth E. Paulsen og hans sønner Knut-Arne og John-Cato som begge på dette tidspunktet jobbet i Oslo.

De første 6 mnd. besto K. Paulsen & Sønner A/S kun av Knuth og hans to sønner der drift av tankanlegget var eneste arbeidsområde. Fra nyttår -96 ble arbeidsområdet utvidet til også å gjelde Statoils tankbiler i varmemarkedet i Vågan, og etter hvert hele Lofoten. To nye medarbeidere ble ansatt.

Etter hvert har selskapets arbeidsområder vokst til i dag å innbefatte egne automatanlegg for drivstoff på en rekke plasser, eget dekkverksted i samarbeid med Vianor-kjeden, Lofotens eneste godkjente LPG-anlegg for autogass og flaskefylling, butikk for gass- og caravanrekvisita og fra høsten -08 egen avdeling for salg/service av Dethleffs campingvogner og bobiler. I forbindelse med satstingen på caravan og bobil har vi investert i egen utstillingshall som sto ferdig i mai -09. Høsten 2016 ble vi også forhandler av merkene Bürstner og Hymer.

Knuth E. har nå gått over i pensjonistenes rekker, men er fremdeles aktiv eier i firmaet. 

Vi satser videre med samme verdigrunnlag som har fulgt oss siden starten:

Kvalitet • Pålitelighet • Service

Siste nytt fra facebook

Da er en ny caravanist på bobilsiden «født», vi takker for tilliten, og ønsker dere mange fine opplevelser! God ...
Vi gratulerer en ny kunde med «ny» bruktbil Takk for tilliten, og ønsker dere mange gode opplevelser i bilen!
Vi gratulerer Endre og Laila med ny bobil, takker for tilliten og ønsker dere en fin helg!
May Karin og førsteelskeren Bjarne innom for å få litt «krisehjelp» så helga blir berga! Ønsker den god tur i ...