-Det er så enkelt med bobil og samtidig så komfortabelt

-Det er så enkelt med bobil og samtidig så komfortabelt

Tidligere i vår hadde vi en konkurranse på Facebook hvor vinneren fikk en bobil til fri disposisjon for en helg for å utforske Lofoten og bobil livet. Responsen var enorm og det var Kirsti Eliassen fra Harstad som var den heldige. Og en helg i juli tok Kirsti med seg mannen samt søster og hennes mann for å for første gang prøve bobillivet.

Lofoten viste seg fra en av sine bedre sider med strålende sol og en deilig sommervarme så alt lå til rette for at dette skulle bli en flott helg for vinneren og hennes heldige utvalgte.

Etter en innføring fra kyndig personel fra K. Paulsen & Sønner i bruk av bobilens fasaliteter var de fire klar for veien og Lofoten og det var faktisk fire helt ferske bobilbrukere som la ut på tur. De var nok litt spente på hvordan turen og kjøringen med bobil skulle gå, men i følge Kirsti gikk det utmerket fra første stund, ikke minst fordi det er veldig oversiktelig for fører og passasjer.

Turen gikk fra K. Paulsen & Sønner sine lokaler i Osan i Svolvær, gjennom smale lofotveier, innom alle smutthull og småplasser og helt ut til Å i Lofoten.

Og det var en fornøyd gjeng som leverte fra seg bobilen etter endt tur.
Når vi spør om dette er en måte å feriere på som frister til gjentakelse er det ingen tvil. Selv for helt ferske bobilbrukere sier Kirsti at dette er en reisemåte som frister og den frihetsfølelsen man får med en bobil er ganske unik. Her har man alt man trenger og det er bare å sette fingeren på kartet og kjøre. Det er så enkelt med en bobil og samtidig komfortabelt.

Frihetsfølelse og enkelheten man får med bruk av en bobil en ganske unik.
Prøv den du også.

Om du ønsker å leie eller kjøpe, K. Paulsen & Sønner hjelper deg med ditt behov.
Vi tilbyr også utleie i vinterhalvåret for de som ønsker å være vinterturist og oppleve for eksempel nordlyset.
Mulighetene er mange med en bobil.
Ta kontakt med K. Paulsen & Sønner for mer informasjon

 

Translate »