LPG / Propan

LPG / Propan
gassflaskestrVi er Lofotens eneste godkjente fylleanlegg for propanflasker og autogass!

Gjennom vår avtale med LPG-Norge A/S kan vi tilby rimelig propangass på flasker og autogass betydelig billigere enn bensinprisen!

Betydelige lavere drivstoffpriser samt en reduksjon av forurensning til nærmiljøet med 80-90% – er en drivstoffrevolusjon!   LPG-Norge AS har mer en 40 forhandlere med kombinasjonsanlegg for flaskefylling og bilfylling over hele landet. Gass har lavere utslipp enn annet fossilt brennstoff (som bensin, diesel og fyringsolje) og ressursene/reservene er uendelig mye større.

Vår gass-stasjon gjør at du kan ta denne fantastiske ressursen i bruk nå – til en meget gunstig pris og med miljøgevinst! Flaskegass er ypperlig til rask og fleksibel oppvarming av bolig, og de fleste bensinbiler kan bygges om til også å bruke gass.

Vi levere stål-, kompositt- og aluminiumsflasker i størrelser fra 2 – 33 kgs, propanovner/peiser, terrassevarmere og et stort utvalg av propanprodukter for industri, hjem og fritid. Her finner dere link til LPG-Norge eller ved og klikke på banneren her –lpg_miljo

Gasslanger/rekvisita

I vår butikk har vi et godt utvalg av terassevarmere og gassovner utstilt, i tillegg har vi nødvendig utstyr som slanger og ventiler

Translate »