Smøremidler

Smøremidler

Vi forhandler alt av Fuchs’ (tidl. Statoil) smøremidler (motor, gir, hydraulikk og næringsmiddel etc.) og har til enhver tid et bredt spekter av produktene på lager. Vi leverer både i engros- og detaljmarkedet til konkurransedyktige priser fra egen butikk. Velkommen til en trivelig handel. Her er link til produktkatalog hos Fuchs: Produktkatalog

Smøremiddel/anbefalingstabeller

Tjenester som dette gir deg enklere drift.  Vi kan tilby en rekke tjenester som avlaster og gir økt driftssikkerhet. Her vil dere via linken lengre ned finne smøremiddeloversikt utfra hvilken sektor kjøretøyet gjelder. Våre anbefalingstabeller er et system som på en enkel måte hjelper deg å finne rett smøremiddel til ditt kjøretøy. (Tjenesten leveres av statoil.no)  –  Klikk på linken her for anbefalingstabeller (Person/varebiler og motorsykler, tyngre kjøretøy, landbruksmaskiner og hageredskap samt anleggsmaskiner)

HMS – Helse, miljø og sikkerhet

Her kan dere enkelt finne HMS datablad utfra forskjellige kategorigrupper. Søk i denne tjenesten over produkter i Statoil Norge sine produkter, HMS-Datablader fett-grease-produkter (1)

Translate »